Rolgordijnen

Rolgordijnen

Welk raam u ook wilt bekleden, een rolgordijn kan altijd. Daarnaast kunt u zelf de hoeveelheid licht bepalen dat het gordijn doorlaat. Er zijn licht doorlatende stoffen maar ook verduisterende stoffen. Al naar gelang de ruimte en uw smaak. Ze kunnen met of zonder cassette ( opbergsysteem) worden geleverd. Ze zijn er met een kunststof ketting of in een luxere uitvoering, met een RVS ketting. U kunt zelf bepalen aan welke zijde u deze wenst.

DUO Rolgordijn

Deze rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor uw woonkamer. U kunt dan zelf bepalen hoeveel licht u wilt doorlaten, afhankelijk van het tijdstip van de dag.
Wilt u alles even “ dicht” hebben voor uw privacy, dan kan dat ook.

Multishades

Multishades zijn rolgordijnen waarbij 2 stoffen over elkaar heen vallen. Dit is een transparante stof met een verduisterende stof. U kunt overdag fijn naar buiten kijken en in de avond het raam verduisteren. Het geeft u alle comfort en mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Plissé gordijnen

Houdt u van privacy maar wilt u toch optimaal van het daglicht genieten?
Dan zijn plissé gordijnen een perfecte keuze. Met deze gordijnen kunt u zowel de onderlat als de bovenlat bewegen en kiest u zelf de mate van privacy en lichtinval. Ze zijn op maat te maken, ook voor kiep, draai - en kantelramen.

IMG_0630

Plissé gordijnen