Deurmatten

Woningtextielhuis levert bijna dagelijks deurmatten bij mensen thuis dan wel bij bedrijven en winkeliers. Wat is het toch fijn als mensen, die bij u op bezoek komen, ondanks slecht weer, een modderige straat enz. toch schoon uw pand, winkel of huis binnen lopen. Met onze kwalitatieve deurmatten voorkomt u dat alle viezigheid mee naar binnen wordt gelopen. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat wanneer iemand twee stappen op Coral Classic zet, al de helft van het vuil en vocht onder de schoenen wordt verwijderd. Nog een paar stappen op een schoonloopmat en vrijwel al het vuil en vocht wordt gestopt.

Naast het feit dat alles schoner blijft is het tevens voor de veiligheid van groot belang. U moet er toch niet aan denken dat u of iemand anders uitglijdt, met alle gevolgen van dien.

Naast de Coral collectie verkopen we ook deurmatten van Hamat. Zij zijn specialist in alle entreezones en leveren naast deurmatten ook tapijt, matten, karpetten, kunstgras en pvc.

Wij komen de mat zelf bij u inmeten, insnijden en plaatsen. U hoeft alleen maar even langs te komen om een geschikte kleur uit te zoeken en de gewenste dikte. De rest regelen wij voor u!

deurmat website juiste