PVC

Woningtextielhuis plaatst ook PVC vloeren van hoge kwaliteit.

Een top merk dat wij verkopen is: MFLOR, PVC vloeren. De vloeren van MFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden en zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en koeling.

De vloeren van MFOR zijn duurzaam en volledig recyclebaar. De PVC vloeren zijn waterbestendig en zeer goed te gebruiken in badkamers en / of keukens.

PVC is hip en trendy. Daarnaast zijn ze niet te onderscheiden van hout of tegels. Ze zijn slijtvast, geluiddempend en eenvoudig in onderhoud.

Een ander merk dat wij verkopen en plaatsen is: Quickstep vloeren. De vloeren geven een warme en natuurlijke uitstraling in uw huis of kantoor.

Er is een ruime keuze mogelijk en PVC vloeren zijn geschikt voor alle behoeften en omstandigheden. Ze zijn allemaal voorzien van een beschermende toplaag zodat u jarenlang plezier heeft van een prachtige vloer. De PVC vloeren voelen zacht en warm aan en de akoestische prestaties zorgen ervoor dat  er geen ongewenste geluiden van bijvoorbeeld hakken, laarzen of schoenen of poten van stoelen te horen zijn.

De vloeren zijn dun en passen in iedere ruimte. Ze zijn direct te plaatsen en tevens een oplossing voor elk type ondervloer ( onregelmatig,heel onregelmatig of geegaliseerd).

Nog een variant binnen deze categorie is ons huismerk: Colors PVC

Deze collectie bestaat uit diverse kleuren en de nieuwste trend: Visgraat vloer, is tevens leverbaar en  door ons te plaatsen. Wij laten u graag voorbeelden zien in onze winkel en hebben tevens op onze website foto’s staan ( kopje: projecten) waar u de resultaten / voorbeelden kunt zien.

Wij zien u graag in onze winkel om de diverse modellen en mogelijkheden te tonen.

vloeren pvc