Vloerbedekking

Naast laminaat, parket en pvc vloeren verkopen en plaatsen wij ook tapijt. Tapijt brengt comfort met zich mee. Her geeft een behaaglijk en comfortabel gevoel.
Dit komt doordat het warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is met ieder interieur te combineren.

Een groot voordeel van tapijt is dat het geluiddempend werkt. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet maar absorberen het juist. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Perfect om te gebruiken in appartementen en flatwoningen. Tapijt zorgt tevens voor een goede isolatie waardoor het warm aanvoelt en uw woning beter isoleert. Zonder dat u het doorheeft bespaart u zo op uw energierekening.

Tapijt is daarnaast erg “ stroef” waardoor uitglijden op een vloer een stuk kleiner wordt. Vooral met kleine kinderen of mensen op leeftijd is tapijt een perfecte keuze in de woning. Het bekleden van trappen doen wij dan ook vaak met tapijt. Het is veilig, mooi en tevens geluiddempend.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zorgt vloerbedekking voor een schonere lucht dan bij een harde vloer. Bij harde vloeren blijven stofdeeltjes opdwarrelen bij iedere beweging of luchtstroom. Vloerbedekking is in staat om deze stofdeeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden. Een goede keuze als er mensen of kinderen in huis wonen met een allergie.

De volgende merken zitten in ons assortiment:

Parade Floor Fashion
Desso
Bonaparte
Interfloor
Colors
Belakos
Hebeta
Hamat
Ambiant

 

vloerbedekking in kamer
vloerbedekking op trap